Haberler

Kayseri'de Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. etabı için temel atma töreni düzenlenecek

Güncelleme:
Abone Ol

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. etabında yapılan çalışmaları inceledi. 618 adet konutun yapılacağı projenin temel atma töreni, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla gerçekleşecek.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yarın temel atma töreni gerçekleştirilecek Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi 2. etabında yapılan çalışmaları inceledi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, proje kapsamında 618 konut için yarın temel atma töreni gerçekleştirilecek.

Büyükkılıç, tören öncesi Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi 2. etabında yapılan çalışmaları inceledi.

Proje hakkında bilgi veren Büyükkılıç, "2+1, 3+1, 90, 120 ve 140 metrekarelik daireler şeklindedir. Buradaki hak sahiplerinin tamamıyla anlaşmış durumdayız, bir sorun yok. Önceki etapta da yine 572 konutu yapıp, teslim etmiştik. Orada ayrıca cami, 5 iş yeri vardı. Burada da cami planımızda mevcuttur." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

İklim Değişikliği Memduh Büyükkılıç Mehmet Özhaseki Kayseri Yerel Haberler Belediye Emlak Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title