Haberler

Keçiören'de Sünnet Coşkusu

Abone Ol

Keçiören Belediyesi tarafından bu yıl 19'ncusu gerçekleştirilen Geleneksel Sünnet Şöleni yapıldı.

Keçiören Belediyesi tarafından bu yıl 19'ncusu gerçekleştirilen Geleneksel Sünnet Şöleni yapıldı.

Keçiören Belediyesi 19. Geleneksel Sünnet Şöleni yoğun katılımla gerçekleşti. 19 yıldır sürdürülen Geleneksel Sünnet Şöleni'nde bu yıl da binden fazla çocuk sünnet edildi. Kuyubaşı Fatih Stadı'nda düzenlenen şölende Ankaralılar unutulmaz bir gece yaşadı. Geleneksel Sünnet Şöleni'ne Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri, belediye başkan yardımcıları, mahalle muhtarları ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Şölen öncesi belediye tarafından hediye edilen sünnet elbiselerini giyen çocuklar, Yonca Yaşam Merkezi önünden başlayarak Keçiören turu attı. Keçiören Belediye Başkanı Ak da, belediyeye ait üstü açık çift katlı otobüste sünnet olan çocuklarla birlikte korteje katıldı. Çocuklarla birlikte otobüsten vatandaşları selamlayan Başkan Ak, çocukların mutluluklarına ortak oldu. 1 kilometreyi bulan kortej, Keçiören turunun ardından Fatih Stadı'na ulaştı. Kortejin stada ulaşmasının ardından başlayan şölende, çocuklara çeşitli animasyon gösterileri ve eğlenceli aktiviteler sunuldu. Caillou ve Arkadaşları Orkestrası'nın verdiği konserde çocuklar birlikte şarkılar söyledi. Şölen, gösterilerin ardından Türk halk müziğinin sevilen sesi Sevcan Orhan konseriyle renklendi. Sevcan Orhan, seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle stadı dolduran binlerce Keçiörenliye muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. Hayranları Orhan'a şarkılarında eşlik ederek eğlendi.

Şölende çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan ve onlarla hatıra fotoğrafı çektiren Keçiören Belediye Başkanı Ak, sünnet olan çocuklarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Keçiören Geleneksel Sünnet Şöleni'nin ilçeler bazında en büyük şölen haline geldiğine dikkat çeken Başkan Ak, "Bu yıl bin çocuğumuzu sünnet ettirdik. Gelen kimseyi çevirmedik. Keçiören'de sünnet olması gereken ne kadar çocuk varsa sünnet edildi, bu sayede sünnet olmamış çocuk kalmadı. Çocuklarımızın ileriki zamanlarda en güzel günleri olarak anacakları bir gün olduğu için hep beraber mutluklarını paylaşıyoruz. Keçiören yaptıklarıyla tüm Türkiye'deki ilçe belediyelere örnek teşkil ediyor. Sosyal belediyeciliği öne çıkartarak vatandaşıyla, halkıyla bütünleşiyor. Eğitim, kültür, sanat ve spor faaliyetleriyle tüm halkımızın sosyal ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Çocuklarımız bizim her şeyimiz onlar için tüm imkanları sağlıyoruz" dedi.

Başkan Ak, Keçiören Belediyesi olarak başta eğitim olmak üzere tüm alanda çocuklara destek vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Şölen sonunda Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, sanatçı Sevcan Orhan'a çiçek verdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sevcan Orhan Mustafa Ak Keçiören Şölen Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title