Haberler

Kelkit'te Bin Kişilik İftar

Abone Ol

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde AK Parti Gümüşhane Milletvekili tarafından verilen iftar yemeğine, bin kişinin üzerinde katılım sağlandı.

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde AK Parti Gümüşhane Milletvekili tarafından verilen iftar yemeğine, bin kişinin üzerinde katılım sağlandı.

İlçeye bağlı Deredolu beldesinde bulunan ilköğretim okulu bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın, Feramuz Üstün, Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Şiran Kaymakamı ve Kelkit Kaymakam Vekili Edip Çakıcı, Köse Kaymakamı Ali Gökay, İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen, ilçe ve belde belediye başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri ve bini aşkın vatandaş katıldı.

Konuklarını okul bahçesinde tek tek karşılayan Milletvekili Üstün, yaptığı konuşmada Ramazan ayının insanın en fazla kendini bulabildiği dönemler olduğunu belirterek, "Ramazan ayı insanın en fazla kendisini komşusuyla özdeşleştirdiği, sıkıntısı olanla beraber hissettiği dönemdir. Dolayısıyla böyle bir günde bu güzel ortamda sizlerle beraber olmaktan bende son derece mutluyum." dedi.

"SON DÖNEMDE 5 YILDIZLI OTELLER YERİNE, HALKA İÇ İÇE İFTARLAR DÜZENLENİYOR"

İftarların son dönemde 5 yıldızlı oteller yerine halka inerek, vatandaşlarla içli dışlı şeklinde olmasının Ramazan ayının özüne ve manevi havasına uygun olduğunu ifade eden Üstün, şunları söyledi: "Vatandaşlarla içli dışlı iftarlar haline gelmesi ramazanın özüne ve manevi havasına uygun olduğu için hepimiz mutlu oluyoruz. Biz iktidarımız döneminde ramazanlar vatandaşla iç içe olması, birleşmesi anlamında yapılan her türlü adımın geri dönüşünün vatandaş nezdinde daha hızlı olduğunu gördük. Çünkü vatandaş kendisini devletine o kadar yakın hissediyor. Kaymakamıyla, savcısıyla, hakimiyle, valisiyle, milletvekili ve idarecisiyle içli dışlı hissediyor kendisini."

"İFTAR ETME SIKINTISI ÇEKENİN SORUMLULUĞUNU HİSSEDİYORUZ"

Gümüşhane'nin herhangi bir yerinde iftar etme sıkıntısı çeken, zorluk çeken insanlar varsa bunun sorumluluğunu hissettiklerini kaydeden Üstün, "Bunun vebalini veremeyeceğimizi de biliyoruz. Dolayısıyla bütün sorumluluk sahibi insanlar olarak bu duyarlılıkla çalışıyoruz. Elimizden geldiği kadar ilimizin dört bir köşesinde insanlarımızın daha refah bir hayat yaşaması için mücadele ediyoruz." dedi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ayhan Sefer Üstün Gümüşhane Ak Parti Kelkit Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title