Haberler

Kese Kuşak Odası Başkanı Seyfi Bektaş Tekrar Seçildi

Güncelleme:
Abone Ol

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, Kese Kuşak Odasının yapılan genel kurulunda, mevcut başkan Seyfi Bektaş seçilerek yeniden göreve getirildi.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, Kese Kuşak Odası'nın yapılan genel kurulunda, mevcut başkan Seyfi Bektaş seçilerek yeniden göreve getirildi.

Genel kurul toplantısına Kaymakam Mehmet Türköz, Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Kazım Şahin, MHP Tosya İlçe Başkanı İsmail Yur, MHP Tosya Belediye Başkan Adayı Mustafa Mola, Bağımsız Belediye Başkan Adayı Sacittin Börekçi, KESOB Başkanı Dursun Ergin, misafirler ve oda üyeleri katıldı. Divan heyetinin oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Odanın gelir gider hesapları, 2014 yılı tahmini bütçesi okunarak oy birliği ile kabul edildi. Gündemde yer alan maddelerin görüşülmesinin ardından belediye başkan adayları birer konuşma yaptı. Daha sonra seçimlere geçildi. Tosya'nın en eski ve en fazla üyesi bulunan Kese Kuşak Odası'nın mevcut başkanı Seyfi Bektaş, güvenoyu alarak tekrar başkan seçildi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kazım Şahin Kastamonu Ak Parti Tosya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title