Haberler

Kira Gelirlerini Almaya Başladılar

Abone Ol

Konya'da Apron İnşaat'ın düzenlediği "Ev Al Emekli Ol" kampanyasına katılarak kira garantili dairelerden satın alanlara aylık 600 TL kira geliri ödemeleri başladı.

Konya'da Apron İnşaat'ın düzenlediği "Ev Al Emekli Ol" kampanyasına katılarak kira garantili dairelerden satın alanlara aylık 600 TL kira geliri ödemeleri başladı.

Konya'da Mevlana Müzesinin yakınlarında Apron İnşaat tarafından yapılan Stüdyo Palace konutlarından uygun fiyatlarla daire sahibi olanlar kira gelirlerini almaya başladı. Dairelerini kira garantisi ile satın alan 54 hak sahibinin aylık 600 TL kira geliri banka hesaplarına yatırıldı. Daire sahipleri anlaşma gereği 15 yıl boyunca enflasyon oranına göre kira geliri elde edecek.

Dairelerin yapımını üstlenen mimar Cengiz Acar, hak sahiplerine kira gelirlerini ödemeye başlamanın mutluluğu içinde olduklarını söyledi. Stüdyo Palace projesinin 1. etabının ülke çapından yoğun ilgi gördüğünü belirten Acar, "15 yıl kira garantili 2+1 dairelerimiz halkımızın ilgisiyle karşılaştı. Türkiye çapından bizlere ulaşan müşterilerimiz var. Her şey dahil, dayalı döşeli teslim ettiğimiz dairelere gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederim" dedi.

-ALANYA VE ESKİŞEHİR'E YATIRIM-

Konya'daki Stüdyo Palace projesinin bir benzerini Antalya'nın Alanya ilçesi ve Eskişehir'de yapacaklarını açıklayan Cengiz Acar, "Alanya'da da 168 daireden oluşacak bir proje hazırladık. Çok kısa sürede burada temel atacağız. İnşaatına en kısa sürede başlanacak. Eskişehir'de de 2+1 konut projemiz var. Her iki projenin de ilgi göreceğini tahmin ediyoruz. Kendi projelerimizin yanı sıra devlet ihalelerini kazanarak yapımı süren inşaatlarımızda var. Yılların verdiği bilgi ve deneyimle, halkımızın bize gösteri ilgi elbette yeni projeleri de beraberinde getirecektir" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Acar Eskişehir Alanya Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title