Haberler

Kırklareli'den Kısa Kısa

Abone Ol

"Bahar kupası halı saha futbol turnuvası"

Pınarhisar Belediyesi'nce "Bahar kupası halı saha futbol turnuvası" düzenlendi.

Pınarhisar sentetik çim sahasında düzenlenen turnuvaya 10 takım katıldı.

Kimtaş takımı, Özdeniz takımını finalde 9-7 yenerek, turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuva şampiyonu Kimtaş takımı ile turnuvada 2'inci olan Özdeniz ve 3'üncü olan Öğretmenler takımına ödüllerini Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz verdi.

Cingöz, burada yaptığı konuşmada, turnuvanın centilmenlik içerisinde geçtiğini söyledi.

Turnuvaya katılan takımları tebrik eden Cingöz, her yıl bu tür etkinlikler düzenleyeceklerini belirtti.

Sırtbağlar çocuk parkı tamamlanıyor

Kırklareli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nce Sırtbağlar çocuk parkı yapımı sürüyor.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Karakaş Mahallesi 12. Sırtbağlar Sokakta yaklaşık 2 bin 800 metrekare alana çocuk oyun grupları, teleferik ve oturma alanlarının kurulduğu belirtti.

7'den 70'e herkesin faydalanabileceği bir park yapıldığını ifade eden Kesimoğlu, şunları kaydetti: "Sokak aralarındaki çocuk parklarına önem veriyoruz. Bu alanlar aynı mahallede ve sokaktaki vatandaşların bir birlerine kaynaşmasını sağlıyor. Bu bakımdan çocuklarımız başta olmak üzere ailelerinin de yararlanacağı yeşilin bol olduğu bir parkı Kırklareli'ne kazandırmak istedik. Çocuklar için oyun grupları, spor aletleri, oturma alanları, otomatik sulama sistemi, aydınlatma armatürleri ve bankların montajı yapıldı. Çevre düzenlemesi yapılıyor. Kısa süre içerisinde çalışmaları tamamlayacağız. Sırtbağlar çocuk parkı diğer parklarımızdan farklı bir görünüme sahip olacak." - Kırklareli

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Siyam Kesimoğlu Mustafa Cingöz Pınarhisar Kırklareli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title