Haberler

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı

Abone Ol

Program kapsamında Kırklareli'de 11 proje kabul edildi.

Kırklareli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hakan Keçeci, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında, Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Projesi'nden yararlanacak işletmelerin açıklandığını söyledi.

Keçeci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 11 proje sahibi işletmeyle yüzde 50 hibe desteği için sözleşme imzalanacağını söyledi.

Keçeci, desteklemeler arasında, süt işleme tesisi modernizasyonu, çelik silo, şarap üretim tesisi kapasite artırma ve teknoloji yenileme, organik ayçiçeği depolaması için çelik silo yapımı, gıda tohum hazırlama tesisinin inovasyonu, süt ürünleri üretiminin modernizasyonu, keçi işletmesi, ceviz işleme ve paketleme tesisi, bin baş kapasiteli koyunculuk işletmesi, kırmızı et parçalama, hazırlama, paketleme ve depolama, 500 küçükbaş damızlık hayvan yetiştiriciliği projesinin bulunduğunu kaydetti. - Kırklareli

Kaynak: AA / Yerel

Kırklareli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title