Haberler

Kızılay'dan Doğu'da Ki Mağdur Ailelere Ev Eşyası Yardımı

Abone Ol

Kızılay Kayseri Şubesi, Doğu Anadolu Bölgesinde Doğal Afetlerden Dolayı Zarar Gören Ailelere İletilmek Üzere Bir Tır Dolusu Ev Eşyası Gönderdi.

Kızılay Kayseri Şubesi, Doğu Anadolu Bölgesinde doğal afetlerden dolayı zarar gören ailelere iletilmek üzere bir tır dolusu ev eşyası gönderdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kızılay Kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç, Kumtel ve Atlantik halı fabrikalarının elektrikli ev eşyaları ve halıdan oluşan eşyaları tıra yükleyerek, Doğu Anadolu Bölgesinde doğal afetlerden dolayı zarar gören ailelere verileceğini söyledi. Uzandaç, "Bu kapsamda Kumtel fabrikası 700 parça elektrikli ev eşyası, Atlantik halı fabrikası ise 500 parça halı yardımında bulundu. Bundan sonra her ay bu tür yardımlarımız devam edecektir. Elektrikli ev eşyalarını, doğu bölgesinde elektrikten muaf olduğu için oralara göndermeyi uygun bulduk" dedi.

Daha sonra yüklenen yardım tır'ı Doğu Anadolu Bölgesinde doğal afetlerden dolayı zarar gören ailelere verilmek üzere yola çıktı.

(SE-SE-Y) 28.02.2008 13:22 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title