Haberler

Kızılcahamam Protokolü İftarda Buluştu

Güncelleme:
Abone Ol

Kızılcahamam İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kızılcahamam Şubesi'nin verdiği iftarda ilçe protokolü ve hayırsever vatandaşlar buluştu.

Kızılcahamam İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kızılcahamam Şubesi'nin verdiği iftarda ilçe protokolü ve hayırsever vatandaşlar bir araya geldi.

Kızılcahamam Akyüzler Kur'an Kursu binasında verilen iftar yemeğine, İlçe Kaymakamı Mustafa Çit, Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Jandarma Komutanı Onur Akyüz, Askerlik Şube Başkanı Sefa Burak Gürleyen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Demirtaş, siyasi parti ilçe başkanları, din görevlileri ve davetliler katıldı. Kızılcahamam Müftüsü Tahsin Aydın'ın davetlileri kapıda karşıladığı iftarda, kurs öğrencileri tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu. İftardan sonra İlçe Müftülüğü ve Türk Diyanet Vakfı Kızılcahamam Şubesi'nin yaptığı faaliyetlerin slayt gösterisi izletildi.

Programın sonunda İlçe Kaymakamı Mustafa Çit, Belediye Başkanı Coşkun Ünal ile hayır sahiplerine plaket takdim edildi. (UD - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kızılcahamam Coşkun Ünal Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title