Haberler

Kızıltepe Devlet Hastanesinin Sağlık Hizmeti

Güncelleme:
Abone Ol

Kızıltepe Devlet Hastanesi Baştabibi Aydın Cevheroğlu,hastanede günde 3 bin ile 3 bin 500 arasında hastaya baktıklarını söyledi.

Kızıltepe Devlet Hastanesi Baştabibi Aydın Cevheroğlu, 64 uzman ve 8 pratisyen doktorun görev yaptığı hastanede günde 3 bin ile 3 bin 500 arasında hastaya baktıklarını söyledi.

Cevheroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, amaçlarının kaliteli hizmet vermek olduğunu belirterek, "Günde 3 bin ile 3 bin 500 hastaya kadar bakıyoruz. Kaliteli hizmet vermek için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Cevheroğlu, şöyle dedi:

"Her branşta doktorumuz var. Hastanemizle ilgili bir problem yok ısınma sistemi ile ilgili onarım çalışması var. Bu kısa sürede bitecek. Çok başarılı ameliyatlar yaptık. Çevre ilçelerden Mardin merkezden ve Suriye'den gelen hastalarımız da oluyor. İlçe merkezinde tadilatı tamamlanan diş hastanemiz açılacak. Teknik donanım ve cihazlar olarak eksiğimiz yok. Hastaları bekletmeden röntgen ve tomografi çekiyoruz. Bir ilk olarak 4 boyutlu ultrason istedik en kısa sürede gelecek. Çocuk servisinde bir oyun odası açtık. Çocuklar burada gönüllerince oynuyor." - Mardin

Kaynak: AA / Yerel

Kızıltepe Devlet Hastanesi Aydın Cevheroğlu Mardin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title