Haberler

KKTC Heyeti Etimesgut'u Gezdi

Abone Ol

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Davetlisi Olarak Ankara'da Bulunan Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti'nden (KKTC) Bir Heyet Etimesgut'u Gezdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin davetlisi olarak Ankara'da bulunan Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti'nden (KKTC) bir heyet Etimesgut'u gezdi.

Heyet üyeleri, Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz'dan Etimesgut hakkında bilgi alarak gösterdiği misaperverlikten dolayı teşekkür ederek, bir de hediye takdim ettiler. KKTC Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli, üniversiteyi Ankara'da okuduğunu fakat uzun yıllardan bu yana ilk defa Ankara'da bulunduğunu ve Başkent'in gösterdiği gelişmenin Avrupa'nın gelişmiş şehirleri ile arasında bir fark olmadığını kaydetti. Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz da Etimesgut ile ilgili olarak bilgi vererek Etimesgut'un Atatürk tarafından kurulan ilk örnek nahiye olduğunu söyledi. Bu çerçevede Etimesgut'un hak ettiği değere son yıllarda yapılan yatırımlarla kavuştuğunun altını çizen Başkan Serhat Kemal Yılmaz, Elvankent bölgesinin Ankara'nın ilk altyapısı yapılan yerlerden bir tanesi olduğunu, Eryaman ise örnek yapılaşması ile Başkent'in örnek yerleşim yerlerinden bir tanesi olduğunu ifade etti. Yılmaz ardından heyete Etimesgut'a yapılan projeler hakkında bilgi verdi. KKTC heyetine Etimesgut'a yapılan yatırımları anlatan bir de kitap hediye eden Yılmaz, kendilerinin de en kısa zamanda KKTC'ye geleceğini söyledi.

(TS-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title