Haberler

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde Terfi Töreni

Abone Ol

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'nün çeşitli birimlerinde görev yapan polisler, Av Köşkü'nde düzenlenen törenle terfi mutluluğu yaşadı.31 emniyet müdürü bir üst rütbeye terfi ederken; 12 emniyet amiri, 4.sınıf emniyet müdürlüğüne, 6 başkomiser...

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'nün çeşitli birimlerinde görev yapan polisler, Av Köşkü'nde düzenlenen törenle terfi mutluluğu yaşadı. 31 emniyet müdürü bir üst rütbeye terfi ederken; 12 emniyet amiri, 4. sınıf emniyet müdürlüğüne, 6 başkomiser emniyet amirliğine, 1 komiser başkomiserliğe ve 7 komiser yardımcısı da komiserliğe yükseldi.

Terfi hakkı kazanan 57 emniyet personeli için Kasrı Hümayun'da düzenlenen terfi törenine Vali Ercan Topaca, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Cumhuriyet Başsavcısı Emin Özler, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Sabri Kirişçi, İl Emniyet Müdür vekili Ali Şahinli, Kurmay Albay Orhan Aksoy, Vali Yardımcısı Mustafa Ünlüsoy, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, il emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, terfi hakkı kazanan müdürler ile polisler ve aileleri de katıldı. İl Emniyet Müdür Vekili Ali Şahinli yaptığı konuşmasında rütbe atlayan meslektaşlarına ve ailelerine teşekkür ederek, yeni rütbelerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Vali Ercan Topaca yaptığı konuşmasında emniyet ve asayiş hizmetlerinin önemine değindi. Emniyet hizmetlerinin asla vazgeçilemeyecek hizmetlerden olduğunu belirten Ercan Topaca, emniyet teşkilatının fedakarca çalışmalarını överek, "İlimizdeki arkadaşlarımız gerekli fedakarlıkları göstererek çalıştı. Arkadaşlarımız görev yapacağı illerde inşallah herhangi bir saldırıya uğramadan ve vücut bütünlüğünü koruyacak şekilde çalışacaklar. Ülkemiz sürekli bir sınavdan geçiyor ve maalesef ki bu sınavlar hiç bitmiyor. Hain saldırıların nereden çıkacağı hiç belli olmuyor. Sürekli tehlike altında çalışmanın ne kadar zor olduğunu da biliyoruz. Kendilerine görev yapacakları illerde sağlık ve sıhhat diliyoruz" dedi.

Kocaeli Emniyeti bünyesinde terfi eden 57 emniyet personeline yeni rütbeleri Vali Ercan Topaca, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Cumhuriyet Başsavcısı Emin Özler, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Sabri Kirişçi, İl Emniyet Müdür Vekili Ali Şahinli, Kurmay Albay Orhan Aksoy, Vali Yardımcısı Mustafa Ünlüsoy tarafından verildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ercan Topaca Ali Şahinli Orhan Aksoy Özler Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title