Haberler

Kocaeli, Sarıkamış Şehitleri İçin Yürüdü

Güncelleme:
Abone Ol

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sarıkamış Şehitlerini ölümlerinin 90. yılında unutmadı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sarıkamış Şehitleri'ni ölümlerinin 90. yılında da unutmadı. Büyükşehir, Gençlik ve Spor Bakanlığı öncülüğünde 81 ilde eş zamanlı olarak başlatılan "Sarıkamış Şehitlerini Anma" yürüyüşünü Derince Çınarlıdere'de organize etti. Kocaeliler, Kars Sarıkamış'ta şehit düşen binlerce asker için yürüdü.

Rus ordusuyla savaşmaya giderken Kars Sarıkamış'ta şehit düşen binlerce asker tüm Türkiye'de olduğu gibi ilimizde de anıldı. Derince Çınarlıdere Mesire Alanı'nda düzenlenen Sarıkamış Şehitleri'ni Anma Yürüyüşü'nde 90 yıl önce yaşanan acı tazelendi. Yürüyüşe Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar, Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Cintımar, Kocaeli Uluslararası Gençlik Merkezi Müdürü Ömer Ataç ve Başkan Danışmanı ve Tema Vakfı İl Temsilcisi Nermin Tol de katıldı.

Derince Çınarlıdere'de yapılan yürüyüşün ardından katılımcılar yüzlerce yeni ağaç fidanı dikti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çınarlıdere Sarıkamış Kars Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title