Haberler

Komşu İller Muay Thai Turnuvası

Abone Ol

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Uzak Doğu sporlarının rakibe ve topluma saygıyı gerektirdiğini söyledi.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Uzak Doğu sporlarının rakibe ve topluma saygıyı gerektirdiğini söyledi.

Hadi, Nihat Geven Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve 7 ilden toplam 210 bayan ve erkek sporcunun katıldığı turnuva öncesinde yaptığı konuşmada, sporcuların antrenörüne, hakemlere, diğer görevlilere, anne ve babalarına saygılı olmalarını istedi.

Turnuvaya Adana dışından katılan takımlara gereken desteğin sağlanacağını ifade eden Hadi, şöyle devam etti:

"Turnuvaya 7 ilden toplam 210 sporcunun katılması sevindirici. Onları kentimizde ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Uzak Doğu sporları rakibe ve topluma saygıyı öğretir. Muay Thai'nin gelişmesi için öncelikle antrenörlerin 15 günde bir müsabaka düzenlemesi gerekir. Böylece sporcu kendini geliştirir. Galibiyeti ve yenilgiyi öğrenir. Eksiklerini görür. Muay Thai ve diğer Uzak Doğu sporları için Nihat Geven Spor Salonu'nda 2 ring oluşturduk. Buradan tüm kulüpler yararlanacak. Müsabakaya katılan sporcu, hakem ve antrenörlere ve diğer emeği geçenlere başarılar diliyorum."

Muay Thai Federasyonu İl Temsilcisi Ramazan İncetaş, turnuvaya Adana'nın yanı sıra Mersin, Osmaniye, Hatay, Antalya, Gaziantep ve Samsun illerinden 210 sporcunun katıldığını belirterek, tesis ve diğer konularda her zaman destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'ye teşekkür etti.

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinliğe, MuayThai Federasyonu Akdeniz Federasyonu Asbaşkanı Ziyaettin Yıldırım, Merkez Hakem Üst Kurulu Başkan Vekili Bilal Taşdurmaz, Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Naim Yıldırım, Milli Takım Antrenörü Hakan Şahade, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Kazım Tekin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Birim Sorumlusu Nida Kaya ve diğer görevliler katıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fazlı Bayram Hadi Uzak Doğu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title