Haberler

Kongrede Selfie

Abone Ol

Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Özdilek, olağan genel kurulda güven tazeledi.

Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Özdilek, olağan genel kurulda güven tazeledi.

Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Salonu'nda düzenlenen Gazeteciler Cemiyeti Olağan Kongresi Başkan Kemal Özdilek'in açılış konuşması ile başladı. Özdilek, 4 yıldır devam ettirdiği görevini meslektaşlarının destekleri ile bugünlere getirdiğini söyledi. Yapılan konuşmanın ardından Mehmet Aktürk'ün divan başkanlığında yapılan kongrede mali hesap bilançosu ve faaliyet raporları okundu. Kongreye tek liste ile giren Başkan Özdilek, yeni dönem için seçildi. Kongrede basın mensupları selfie(özçekim) yaptı.

Dilek ve temenniler bölümünde ise eski AK Parti Tokat Milletvekili Gazeteci ve Yazar Resul Tosun, konuşma yaptı. Gazeteciliğin zorluğu ve meslek etiklerini dile getiren Tosun, gazete dağıtımından muhabirliğe kadar görev yaptığının altını çizdi.

Tokat Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan Kemal Özdilek, Mehmet Aktürk, Murat Onur, Dursun Ekrem Er, Fatih Kılıç, Cemal İncesoyluer ve Kadir Özbilgin. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Mehmet Aktürk Resul Tosun Tokat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title