Haberler

Körfez'de Kültür Sanat Etkinlikleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

Abone Ol

Körfez Belediyesi ‘Kültür ve Sanat Etkinlikleri’ Şubat ayında da hız kaybetmeden devam edecek.

Körfez Belediyesi 'Kültür ve Sanat Etkinlikleri' Şubat ayında da hız kaybetmeden devam edecek.

Etkinlikler kapsamında birçok örnek projeye imza atan Körfez Belediyesi, her ay birbirinden değerli usta yazarları Körfezlilerle buluşturuyor. Farkındalık yaratan çalışmalarını seminerlerle taçlandıran Körfez Belediyesi, Şubat ayında da birçok değerli isimleri Körfez halkıyla buluşturacak.

'Beş duyunun bittiği yerden başlar evlilik' temasıyla Mehtap Kayaoğlu mutluluğun sırlarını Körfezlilerle paylaşacak. Düzenlenecek olan Mehtap Kayaoğlu seminerinde evlilikte eş seçimi, evliliği bitiren hatalar, çocukta bilinçaltı duygular ve anne, babaya mesajlar, annemi, babamı eğitiyorum, mutlu aile mutlu çocuk, beş duyunun bittiği yerde başlar evlilik, farkındalık, olumlu düşün mutlu ol ile çocukları kurallaştırmadan yetiştirmenin püf noktaları gibi konular ele alınacak. Seminer 11 Şubat Çarşamba günü saat: 14.00'da Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezinde gerçekleşecek. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehtap Kayaoğlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title