Haberler

Korkuteli Köylere Hizmete Götürme Birliği Toplantısı Yapıldı

Abone Ol

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği 2013 Eylül ayı olağan meclis toplantısı Kaymakam Erkan Karahan başkanlığında toplandı.

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği 2013 Eylül ayı olağan meclis toplantısı Kaymakam Erkan Karahan başkanlığında toplandı.

Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan, İl Genel Meclisi üyeleri Hasan Ali İrban, Hüseyin Çil ve 26 köy muhtarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda, 2014 yılı genel bütçesi kabul edildi. 2014 yılı 3 aylık genel bütçesi gelir 380 bin TL gider olarak 380 bin TL olarak belirlendi.

Birlik toplantısında konuşan Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan, "Birlik olarak bizlere projelerini ulaştıran tüm köylerimize hizmet ürettik. Bundan sonrada bu çalışmalar devam edecek. Hizmet götürülmeyen köyümüz kalmayacak. İlçemiz ve köylerin kalkınması amacıyla harcadığımız yoğun mesai sonucu, başarılı bir çok çalışmalara imza attık. Köylerimizin sorunlarını ödeneklerimiz nispetinde belirli bir plan dahilinde çözüyoruz. Sorunları devam eden köylerimiz var o sorunları ise inşallah en kısa süre içerisinde çözmeyi amaçlıyoruz. Köylerdeki ihtiyaçlarınızı belirlerken önceliğiniz çevre düzenlemesi, köy okullarının tadilatı, köy konağı tadilatı, kilit parke, içme suyu deposu, mesire yeri ve park yapımı olsun. Bunları yaparken birlik olarak biz malzeme yardımında bulunacağız" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Erkan Karahan Korkuteli Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title