Haberler

Korkuteli'nde Hijyen Eğitimi Devam Ediyor

Abone Ol

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi'nin ortaklaşa düzenledikleri hijyen eğitimi devam ediyor.

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi'nin ortaklaşa düzenledikleri hijyen eğitimi devam ediyor.

Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen hijyen eğitimine 38 kişi katılırken, eğitim sonunda yapılacak sınavda başarılı olanlara sertifika verileceği belirtildi. Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Çobanoğlu, bakkal, şarküteri, gıda pazarlama ve satış elemanlarının belge almalarının zorunlu olduğunu belirterek, "Eğitim sonrasında sınav yapılacak ve başarılı olanlara sertifika verilecektir. Esnafa bilgiler verilerek, gıda güvenliğinin sağlanması ve müşteri memnuniyetinin sağlanmasına yönelik katkıda bulunulmaktadır.Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile müşterek düzenlediğimiz eğitimde kurumumuzla işbirliği içerisinde çalışmasından ve katkılarından dolayı oda başkanı Fahrettin Özbek'e teşekkür ediyorum" dedi.

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahrettin Özbek ise, eğitimlerle esnafın daha kaliteli hizmet sunacağını belirterek, üyelerinin eğitime katılım sağladıklarını söyledi. Özbek, "Esnafımız kendi yemediği ürünü müşterisine satmaz. Sabahın seherinde dükkanını açan esnafın ilk işi kapısının önünü süpürmektir. Yani esnaf müşterisine veli nimet gözüyle bakar. Hijyene önem verir. Bunun içinde en taze sebzeyi ve ürünleri küçük esnaftan alabilirsiniz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Çobanoğlu Korkuteli Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title