Haberler

Köse; "14 Yılda Ülkemiz Çok Büyüdü"

Abone Ol

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Köse, 14 yıllık AK Parti iktidarında Türkiye’nin neler yapabileceğini tüm dünyanın gördüğünü söyledi.

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Köse, 14 yıllık AK Parti iktidarında Türkiye'nin neler yapabileceğini tüm dünyanın gördüğünü söyledi.

Seçim çalışmalarına Kepez Bölgesi'nde devam eden AK Parti Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Köse, milletvekili adayları Ercan Mekteplioğlu, Işılay Işıldar Can, İlçe Başkanı Yusuf İşeri ve partililerle birlikte Varsak, Karşıyaka, Ahatlı ve Kültür mahallelerinde esnafları ziyaret ederek, vatandaşlar ve üniversiteli gençlerle bir araya geldi. Köse, AK Parti'nin yeniden iktidarında, gençler, emekliler, esnaflar, çiftçiler, çalışanlar, memurlar her kesimin yüzünün güleceğini söyledi.

EKONOMİYİ ALT ÜST EDECEKLER

AK Parti'nin 1 Kasım seçim Beyannamesiyle ilgili soruları cevaplayan Köse, 14 yıllık iktidarları döneminde elde edilen kazanımlara sahip çıkılması gerekildiğini vurguladı. Köse, "AK Parti, 14 yıllık istikrarlı bir yönetimle Türkiye'nin ne kadar büyüyeceğini en iyi şekilde gösterdi. Bu süreçte ülkemizin kasasını dolduran bir iktidarımız var. Ancak ne yazık ki muhalefet, sırf iktidar hırsı uğruna ekonomimizi alt üst edecek vaatlerde bulunuyor" dedi.

VAATTE SINIR TANIMIYORLAR

Ekonomik istikrar ve yatırım konusunda AK Parti'nin 14 yılda yaptıklarının ortada olduğunu belirten Köse, "2002 yılında ekonomisi dibe vurmuş, işçiye memura maaşını ödeyemeyen bir Türkiye vardı. 14 yılda şükürler olsun ekonomiyi çok işi yerlere getirdik. Şimdi muhalefetin vaatlerine bakıyorsunuz. Asgari ücreti 1.500, 2 bin hatta 5 bin liraya çıkaracağını söyleyen siyasiler var. 14 yılda belirli bir düzeye getirdiğimiz ekonomiyi hesapsız vaatlerle dibe vurdurmak istiyorlar. Ama inanıyorum ki halkımız onlara fırsat vermeyecektir" diye konuştu.

SİYASİ İSTİKRAR GEREKLİ

Siyasi istikrarın önemine vurgu yapan Milletvekili Köse, "7 Haziran seçimlerinden sonra yaşananlar ortada. Koalisyona yanaşmayanları, terör örgütüyle ortak hareket edenleri, ekonomik dalgalanmadan menfaat bekleyenleri gördük. Türkiye'de yaşanacak siyasi bir kaosun ne tür sonuçlar doğuracağını bu 4-5 aylık süreç ortaya koydu. İstikrarın büyümenin devam etmesi için güçlü bir iktidar çok önemlidir."

İLK GÜNKÜ AŞKLA YENİDEN

Esnaf ziyaretlerinin ardından Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün de bulunduğu AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı seçim çalışmaları istişare toplantısına katılan Köse, seçimde sahada çalışacak ekip ve partililerle bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yapan Köse, "Biz seçimde yüzde bir iki oy artışını başarı olarak gören bir anlayışta değiliz. Biz, Türkiye partisiyiz. Küçük hesapların peşinde olamayız. Bütün vatandaşlarımızın oylarına talibiz. Her seçim öncesinde bu anlayışla sahaya indik, şimdi de aynı düşüncedeyiz. Bunun için her kapıyı çalıp, yaptıklarımızı, yapacaklarımızı anlatacağız" dedi.

AK Parti'de kişilerin, makamların önemi olmadığını vurgulayan Köse, konuşmasını şöyle sürdürdü: "AK Parti bir ideoloji partisi değildir. AK Parti bir hizmet hareketidir. Türkiye'yi dünyanın en güçlü arasına girmesini sağlayacak bir partidir. Sizlerde bu ilk günkü aşk ve heyecan olduğu sürece, menzile doğru yürüyüşümüze devam edeceğiz. İnşallah 1 Kasım sizler için bizler için en önemlisi de ülkemiz için en hayırlı sonucu bizlere getirecektir. Böyle bir kadro ile çalışmaktan sizlerle olmaktan gururluyuz mutluyuz ve Allah'a her daim şükür halindeyiz." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Köse Ak Parti Türkiye Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title