Haberler

Köy Yolları Kilitli Parke Taşı ile Döşeniyor

Abone Ol

Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan ve beraberindekiler, Aşağıköy, Ortaköy, Şaban ve Yelesen köylerinde yapımı devam eden kilitli parke taş kaplama işini inceledi.
Vali İbrahim Taşyapan, Vali Yardımcısı Merkez İlçe Köylere Götürme Birliği Başkanı...

Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan ve beraberindekiler, Aşağıköy, Ortaköy, Şaban ve Yelesen köylerinde yapımı devam eden kilitli parke taş kaplama işini inceledi.

Vali İbrahim Taşyapan, Vali Yardımcısı Merkez İlçe Köylere Götürme Birliği Başkanı M. Alper Çığ, Genel Sekreter Mehmet Işık ve teknik ekip Aşağıköy, Ortaköy, Şaban ve Yelesen köylerinde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Vali Taşyapan, yapımı devam eden köyiçi yolların kilitli parke taş kaplama işini inceleyerek, çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti. Vali Taşyapan, "2013 yılı KÖYDES Projesi kapsamında Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın desteği ile ilimize tahsis edilen ek ödenekle programa alınan Ağaçeli, Yamaç ve Şaban köylerimizin köyiçi yolları kilitli parke taşı ile kaplanması yapım işleri 4 Ekim 2013 tarihinde Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ihale edilmiştir. İhale kapsamında yaklaşık 1 milyon TL'ye Ağaçeli köyümüzde 14 bin 200 metrekari, Yamaç köyümüzde 6 bin 500 metrekare, Şaban köyümüzde 7 bin 322 metrekare alan kilitli parke taşı yapılacaktır. Ayrıca ek programa alınan Kartal köyümüzün köyiçi yolları kilitli parke taşı ile kaplanacaktır. Bu köylerimiz ile birlikte toplam 34 köyümüzün köy içi yolları kilitli parke taşı ile döşenmiş olacaktır. Bundan sonra köylerin daha modern bir görünüme kavuşması için altyapısı tamamlanan köylere kilit parke taş döşeyerek vatandaşımızın kışın çamur, yazın ise toz derdi kalmayacak. Özel idaremizin bu hizmetleri sunmasında desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'a şükranlarımı sunar, milletvekilimiz Prof. Dr. Eşref Taş'a, il genel meclis üyelerimize ve emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ederim" dedi. - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cevdet Yılmaz Mehmet Işık Alper Çığ Bingöl Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title