Haberler

Köyceğiz'de Mevlid-i Şerif Programı Düzenlenecek

Güncelleme:
Abone Ol

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Mevlid-i Şerif programı gerçekleştirilecek. Müftülük, halkı programa davet ederek vefat eden din görevlileri ve hayırseverler için dua edileceğini duyurdu.

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Mevlid-i Şerif programı gerçekleştirilecek.

Köyceğiz İlçe Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada; "1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle camilerin imar ve ihyasında emeği geçip rahmet-i rahmana kavuşan hayırseverler, cemaatin geçmişleri ve vefat eden din görevlileri için Köyceğiz Müftülüğü Din Görevlileri ve Kur'an Kursu Öğreticilerinin okumuş oldukları Hatm-i Şeriflerin duasının da yapılacağı Mevlid-i Şerif programına tüm halkımızı bekliyoruz. Vefat eden din görevlilerimiz ve geçmişlerimizin ruhları şad olsun. Camilerimizin süsü olan cemaatimize ve hayatta olan din görevlilerimize sağlık, afiyet temenni eder; görevlerinde başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kültür Sanat Etkinlikler Müftülük Köyceğiz Yerel Yaşam Etkinlikler Yerel Yaşam Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title