Haberler

Köydes Yenice'de Değerlendirildi

Abone Ol

Karabük Valisi İzzettin Küçük, TBMM 23.Dönem Başkanı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin ve Milletvekili Osman Kahveci ile birlikte, Yenice Kaymakamlığını ziyaret ederek, KÖYDES Projeleri hakkında bilgiler aldılar.

Karabük Valisi İzzettin Küçük, TBMM 23. Dönem Başkanı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin ve Milletvekili Osman Kahveci ile birlikte, Yenice Kaymakamlığını ziyaret ederek, KÖYDES Projeleri hakkında bilgiler aldılar.

Karabük'ün Yenice İlçesi Kaymakamlığı'nda gerçekleştirilen ve 2012 KÖYDES programında yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı. Yenice Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Vali İzzettin Küçük başta olmak üzere TBMM 23. Dönem Başkanı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Milletvekili Osman Kahveci, Yenice Kaymakamı Tarkan Keskin, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Genel Meclis Başkanı Hüsnü Özcan, İl Genel Meclis üyeleri ile KÖYDES yetkilileri katıldı. Toplantıda ilk olarak Yenice Kaymakamı Tarkan Keskin, KÖYDES çalışmaları hakkında bir bilgilendirme sunumu yaptı. Ardından 2012 yılında KÖYDES projesi kapsamında yapılması planlanan işler görüşüldü.

Toplantı sonrası Vali İzzettin Küçük ve milletvekilleri geçtiğimiz haftalarda temeli atılan Yenice Yüksekokul inşaatında incelemelerde bulunarak bilgiler aldılar. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Ali Şahin Karabük Köydes Yenice Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title