Haberler

Kozlu Belediyesi Mayıs Ayı İkinci Meclis Toplantısı Yapıldı

Abone Ol

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde Belediye Mayıs ayı ikinci toplantısı gerçekleştirildi.

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde Belediye Mayıs ayı ikinci toplantısı gerçekleştirildi.

Kozlu Belediyesi Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantı Belediye Başkanı Ali Bektaş'ın raporlu olması nedeniyle Meclis Başkan Vekili Fikret Korkmaz başkanlığında gerçekleştirildi. Birinci toplantıda bütçe komisyonuna havale edilen 2012 yılı idari kesin hesapları, ikinci toplantıda oy çokluğu ile kabul edildi. Kozlu Belediyesi'nin Kılıç Mahallesi ve Zonguldak-Askeri Tepe güzergahlarına koyduğu yeni halk otobüsü seferlerinin ücretleri ile ilgili olarak bütçe komisyonunun raporu da CHP'li üye İsa Demirci'nin red oyuna karşılık oy çokluğu ile kabul edildi. Buna göre Kozlu-Kılıç Mahallesi Dereiçi mevkiine kadar 1.50, Yeşil Cami arası da 2 TL olarak belirlendi. Zonguldak-Askeri Tepe arası da kartlı 1.80, jetonlu ise 2 TL olarak belirlendi. CHP'li Meclis Üyesi Demirci, yeni hat konmasına değil, ücretlerin fazlalığından dolayı red oyu kullandığını ifade etti. Yine plan bütçe komisyonuna havale edilen itfaiyeye araç alımı ile ilgili karar da plan bütçe komisyonunun incelemesinden sonra ikinci toplantının gündemine alında. İller Bankası'ndan kredi alınarak 2 adet itfaiye aracının satın alınması kararı da oy çokluğu ile kabul edildi. Ret oyu kullanan Demirci, araç alınmasına değil, kredi kullanılmasına karşı olduğunu ifade ederek, "Bence iki adet araç öz kaynaklarımız kullanılarak alınabilir. Ben bu araçların alımında kredi kullanılmasını doğru bulmuyorum" dedi.

Diğer gündem maddelerinin de oylanmasının ardından meclis kapandı. Öte yandan meclis toplantısına, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz'ın Ankara'da bulunması nedeniyle katılamadığı, Belediye Meclis Üyesi Ömer Çamur'un da mazeret bildirmesi nedeniyle katılmadığı öğrenildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsa Demirci Ali Bektaş Zonguldak Kozlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title