Haberler

KTO'dan Dış Ticaret Semineri

Güncelleme:
Abone Ol

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Asaf Mehmetbeyoğlu, dış ticaret konusunda faaliyet gösteren üyelere yönelik olarak dış ticaret semineri düzenleneceğini bildirdi.

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Asaf Mehmetbeyoğlu, dış ticaret konusunda faaliyet gösteren üyelere yönelik olarak dış ticaret semineri düzenleneceğini bildirdi.

Mehmetbeyoğlu, seminerle ilgili olarak şunları söyledi:

""Kayseri Ticaret Odası ve BSN Anatolia Projesi olarak dış ticaret konusunda faaliyet gösteren ve yeni başlayan firmalarımıza çalışmalarında destek olabilmek amacıyla 19-20 Kasım ve 26- 27 Kasın

2012 tarihlerinde olmak üzere ücretsiz olarak toplantılar ve eğitim seminerleri düzenlenecektir.

Eğitim sonunda tam katılım sağlayanlara katılım sertifikası düzenlenecektir.

Odamız toplantı salonunda düzenlenecek olan etkinliğin ayrıntılı programı aşağıda belirtilmiş olup, katılmak isteyen firmalarımızın en geç 16.11.2012 Cuma günü mesai bitimine kadar kaytic@kayserito.org.tr adresine "katılımcı adı, firması ve katılımcı sayısını" belirtecek şekilde mail göndermesi gerekmektedir. Katılım 40 kişi ile sınırlı olup başvuru önceliği dikkate alınacaktır." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title