Haberler

Küçükkuyu Kültür ve Turizm Derneği'nde Medine Aksoy Güven Tazeledi

Abone Ol

Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'ne Bağlı Küçükkuyu Beldesi'nde Kültür ve Turizm Derneği'nin İkinci Olağan Kongresinde Tek Liste ile Seçime Giden Medine Aksoy Güven Tazeledi.

Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'ne bağlı küçükkuyu Beldesi'nde Kültür ve Turizm Derneği'nin ikinci olağan kongresinde tek liste ile seçime giden Medine Aksoy güven tazeledi.

Mustafa Aksoy'un divan başkanlığını yaptığı kongrede dernek başkanı Medine Aksoy'un okuduğu faaliyet raporu alkışlarla kabul edildi. Sakin bir ortamda yapılan seçimlerde bir önceki yönetimde yer alan Medine Aksoy, Semra Mert, Fatma Tosun ve Reyhan Sakallı bir kez daha yönetime seçilirken; bir önceki yönetimde bulunan fakat bu seçimde aday olmayan Seher Sözen'in yerine ise Rukiye Çakır seçildi.

Yapılan seçimde denetleme kuruluna ise Göngör Bakkal, Alaattin Gülen ve Ayla İşsever seçildi.Yönetim kurulu daha sonra kendi arasında yaptığı oylamada Medine Aksoy'u tekrar oybirliği ile Küçükkuyu Kültür ve Turizm Derneği başkanı olarak seçti.

Dernek üyelerine yönelik bir teşekkür konuşması yapan Medine Aksoy, "Çok faal bir dönem geçirdik. Sizlerin de katkılarıyla bir çok faaliyete imza attık. Gayemiz daha aktif olup Küçükkuyu'ya yararlı olmak" dedi.

(BE-AÖ-MŞ)

01.05.2007 11:11 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title