Haberler

Küçükmenderes Sulama Birliği Sulama Kanalarını Bekliyor

Abone Ol

Ödemiş'te kurulu Küçükmenderes Sulama Birliği Encümen toplantısı Ödemiş Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Bekir Keskin'in başkanlığında yapıldı.

Ödemiş'te kurulu Küçükmenderes Sulama Birliği Encümen toplantısı Ödemiş Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Bekir Keskin'in başkanlığında yapıldı.

Ödemiş Belediyesi toplantı salonunda yapılan encümen toplantısına Beydağ belediye başkanı Vasfi Şentürk, Bademli belediye başkanı Selahattin Kundak, Ovakent belediye başkanı Ali Demirel, Kaymakçı belediye başkanı Halil Güler, Konaklı Belediyesi çiftçi üyesi Hüseyin Kurt, Balabanlı köy muhtarı Şakir Karataş ve Mescitli köyü çiftçi üyesi Mustan Ceylan katıldı. Toplantıda,

"Küçük Menderes Sulama Birliği Ana Statüsü" hazırlanarak birlik encümen üyelerinin görüşüne sunuldu. Birlik encümenince kabul edilen ana statünün Orman ve Su İşleri Bakanlığınca onaylanmak üzere Devlet Su İşleri'ne gönderileceği bildirildi.

Yapılan açıklamaya göre, ana statünün onaylanmasından sonra Sulama Birliği çiftçi üye kaydına başlayacak. En geç üç ay içinde yapılacak genel kurul ile Sulama Birliği yönetimi yerini sulama kanallarından yararlanacak çiftçi üyelere bırakacak.

(AG-AH-)

25.02.2012 10: 59 TSİ

NNNN - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vasfi Şentürk Bekir Keskin Beydağ Ödemiş Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title