Haberler

Kula'da CHP'liler Dur Durak Bilmiyor

Güncelleme:
Abone Ol

CHP Kula Belediye Başkan adayı Osman Kasırga, Gökçeören beldesi başta olmak üzere Bayramşah, Altıkapılı, Kenger, Yağbastı köylerini ziyaret etti.

CHP Kula Belediye Başkan Adayı Osman Kasırga, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Gökçeören beldesi başta olmak üzere Bayramşah, Altıkapılı, Kenger, Yağbastı köylerini ziyaret etti.

Köylerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan CHP Kula Belediye Başkan Adayı Osman Kasırga'ya Manisa Milletvekili Sakine Öz İlçe Başkanı Halit Eryılmaz, kadın ve gençlik kolları ile belediye meclis üyeleri ile partililer eşlik etti. Seçim çalışmalarında konuşan CHP Kula İlçe Başkanı Halit Eryılmaz, "Gece gündüz demeden çalışmalarımızı devam ediyoruz inşallah 30 Mart akşamı yaptığımız bu çalışmaların semeresini görürüz" dedi.

Ziyaret edilen 3 köyde konuşan CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz "30 Martta sandığa gittiğinizde halkımızın beklentilerine cevap verebilecek, sizin sorunlarınıza çare, sıkıntılarınıza çözüm üretebilecek, ehil, kararlı, çalışkan, cesur, tecrübeli, halka hizmet etme ve sorumluluk duygusu taşıyan CHP Belediye Başkan Adayımız Osman Kasırga'ya verin. Artık Kula'da farklı pırıl pırıl bir başkanın görev zamanı geldi. İşte adayımız Osman Hocam karşınızda, sizi içinizden sizden biri. Osman Kasırga Kula'yı çok daha modern ve marka bir ilçe haline getireceğinin sözünü size önce ben veriyorum. Bu kardeşinize sahip çıkın" dedi.

30 Mart seçimlerinde oy kullanacak olan seçmenlere seslenen Kula CHP Belediye Başkan Adayı Osman Kasırga "30 Mart'tan sonra yasa ile birlikte köylerimizde artık Kula'nın mahallesi olacak. 7 olan mahalle sayımız, yeni mahallelerle birlikte 60 mahalleye çıkacaktır. Bundan böyle tüm mahallelerimize hizmeti Manisa Büyükşehir ile birlikte Salihli Belediyesi götürecektir" dedi.

"Bizim tek amacımız halkımıza hizmet etmek" diyen Başkan Kasırga "Bu güne kadar ziyaret etmiş olduğumuz köylerin acilen hizmete ihtiyacı var. 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçim çok önemlidir. Eğer Manisa Büyükşehir'de CHP adayımız genç ve çalışkan Özgür Özel'e, Kula'da ise beni desteklerseniz hizmet ayağınıza kadar gelecektir" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sakine Öz Gökçeören Kula Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title