Haberler

Kula'da Trafik Kazası: 5 Yaralı

Güncelleme:
Abone Ol

Manisa'nın Kula ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 1'i çocuk 5 kişi yaralandı.

Manisa'nın Kula ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan minibüsün takla atması sonucu aynı aileden 1'i çocuk 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Uşak istikametinden İzmir yönüne gitmekte olan İsmail Aksu yönetimindeki 06 AS 7870 plakalı minibüs, sürücüsünün yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Yurtbaşı Mahallesi yakınlarında takla attı. Kazada minibüs içerisindeki aynı aileden sürücü İsmail Aksu (35), Fadime Aksu (24), Hüseyin Mert Aksu (2), Ömer Aksu (57), Mensure Aksu (51) yaralandı. İlk tedavileri 112 Acil Servis ekiplerince olay yerinde yapılan yaralılar daha sonra Kula Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralıların durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kaynak: AA / Yerel

İsmail Aksu Kula Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

Ilkay Göktekinilkaygoktekin@yahoo.de:

Cenaze ye yetismek icin Nigdeye giderken Söförün yorgunlugu üzüntü nedenigle bir anlik dalmasi ve yamurlu havada Münübüsü Kayip takla atma nedenigle 1 ölü ve 4 agir yarali 3 kisi Saglam cikabildi Bir haber yazicaksaniz dogru düzgün yazin kafanizdan uyduruk birsey deyil o Münübüsün icindekiler benim Akrabaglarimdi

Yanıtla20
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title