Haberler

Küle Dönen Kozmetik Dükkanı 45 Günde Eski Haline Döndü

Abone Ol

Sakarya’da çıkan yangın sonucunda küle dönen kozmetik dükkanı, sigorta sayesinde 45 günde yeniden doğdu.

Sakarya'da çıkan yangın sonucunda küle dönen kozmetik dükkanı, sigorta sayesinde 45 günde yeniden doğdu. Tüm zararı karşılanan işletmeci, esnaf arkadaşlarını işyerlerini sigortalatmaya davet etti.

Sakarya Esen Sigorta Acentesi Genel Müdürü Ali Esen yanan dükkanın tamamen zararının ödendiğini belirterek, herkesi iş yerlerini sigortalatmaya davet etti. Esen yaptığı açıklamada, "20 Eylül 2015 Pazar günü saat 21.10 sıralarında Sakarya'da yıllardır hizmet veren Sevim Kozmetik isimli firmamızda büyük bir yangın çıktı. Sakarya itfaiyesinin kısa sürede olay yerine ulaşması sonrasında bir sigortacı olarak olay yerine bende geldim. Firmamız tamamen yandı. Firmamıza yaklaşık 45 gün içerisinde beraber, omuz omuza verdiğimiz destekle Sakarya'da firmamızı tekrar yangın çıkmadan ki haline getirdik. Bunun gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu firmamızın tüm zararı sigorta tarafından ödenmiştir. Firmamızı tekrar ayağa kaldırdık. Buradaki amacımız tüm sektörlerde hizmet veren esnafımıza, sanayicimize ve iş adamlarımıza seslenerek bugün başınıza bir risk geldiğinde yanınızda kimler olabilir. Eğer başınıza bir risk geldiğinde iş yerinizin yangına karşı, hırsızlığa, teröre, sabotaja karşı ve her türlü afete karşı sigortanız var ise sigorta şirketi yanınızda olacaktır. Herkesi iş yerini sigortalatmaya davet ediyorum" diye konuştu.

Dükkanın sigortalı olması sebebiyle kısa sürede tadilatın giderildiğinden de bahseden Sevim Kozmetik dükkanının sahibi Yüksel Atik ise, "Adapazarı'nda yıllardır mağaza işletmeciliği yapıyorum. İş yerimiz elektrik kontağından çıkan bir nedenle yandı. Dükkanımızın tamamen yandı. Sigorta idi şirketimiz. 45 gün içinde expertizlerimiz geldi. 45 gün içinde temas halinde olduk. En kısa sürede firmamızı rahatlattılar. Şuan tadilatımızı gerçekleştirdik ve kısa sürede öncede faaliyete geçtik. Bende buradan Sakarya'daki esnaflarımıza, iş yeri sahiplerine seslenerek herkes iş yerini sigortalı yaptırsın. Çünkü büyük bir güvencedir bu. Sigortam olmamış olsa idi çok zor şartlar, günler geçirebilirdik. Herkesin iş yerlerini ev ve iş yeri sigortalatmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Esen Sakarya Eylül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title