Haberler

Kumluca'da Asker Gecesi Düzenlendi

Abone Ol

Antalya’nın Kumluca ilçesinde düzenlenen 15.Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında 94/2 tertip askere gidecek gençler için gece yapıldı.

Antalya'nın Kumluca ilçesinde düzenlenen 15.Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında 94/2 tertip askere gidecek gençler için gece yapıldı.

Karatepe Stadı'nda gerçekleştirilen geceye Kumluca Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gürcan Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Nail Çetinkaya, daire amirleri, askere gidecekler gençler, aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Gezici Tiyatrosu oyuncularının sahnelediği Hacivat ile Karagöz oyununun ardından Türk Halk Müziği konseri ile vatandaşlar keyifli bir gece geçirdi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Belediye Meclis Üyeleri ve protokol üyeleri askere gidecek gençlere Türk bayrağı hediye etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüsamettin Çetinkaya Kumluca Antalya Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title