Haberler

Kumluca Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı Yapıldı

Abone Ol

Antalya’nın Kumluca ilçesinde Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti toplantısı, Antalya Valisi Muammer Türker başkanlığında Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapıldı.

Antalya'nın Kumluca ilçesinde Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti toplantısı, Antalya Valisi Muammer Türker başkanlığında Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapıldı.

Kumluca OSB Müteşebbis Heyetinin Vali Muammer Türker başkanlığında yapılan toplantısına Kumluca Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Çetintürk, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat H. Günay ve diğer üyeler katıldı.

2014 Aralık, 2015 Ocak ve Şubat ayları mizanlarının görüşüldüğü, 2014 yılı faaliyet ve denetim raporunun ibra edildiği toplantı, OSB'nin kurulması planlanan alanların durumu ve diğer gündem maddelerinin görüşülmesiyle sona erdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Muammer Türker Kumluca Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title