Haberler

Kuşadası'nda Açılım Paketi Konferansı

Abone Ol

Kuşadası Türk Ocağı'nın kuruluşunun 4. yılında “ Açılım Paketleriyle Türkiye Nereye Gidiyor “ isimli bir konferans düzenledi.

Kuşadası Türk Ocağı'nın kuruluşunun 4. yılında " Açılım Paketleriyle Türkiye Nereye Gidiyor " isimli bir konferans düzenledi. Konferansa konuşmacı olarak, MHP Iğdır milletvekili Dr. Sinan Ogan katıldı.

Kuşadası Marin Otel'de gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören " Açılım paketleriyle Türkiye nereye gidiyor " isimli konferansı MHP Aydın Efeler Belediye Başkan Adayı ve 23. dönem Milletvekili Recep Taner, Türk Ocağı Aydın şube başkanı Dr. Eyüp Doyuran, Aydın MHP merkez ilçe başkanı Mehmet Uysal, Aydın Ülkü Ocakları başkanı Ali Özer, Kuşadası Ülkü Ocakları Başkanı Murat İnan, MHP Aydın kadın kolları başkanı Havva Kulkul, MHP Kuşadası ilçe başkanı Cemal Sarı, Kuşadası Esnaf Odası başkanı Halit Şakar, çeşitli sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda Türk Ocağı üyesi ve davetliler izledi.

Türk Ocağı Kuşadası Şube Başkanı Hasan Furuncu'nun açılış konuşmasıyla başlayan konferansa konuşmacı olarak katılan MHP Iğdır milletvekili Dr. Sinan Ogan, Türkiye ve Ortadoğu üzerinde kurgulanan planlar ve uygulamaları konusundaki görüşlerini açıkladı. Türkiye adına yakın gelecekteki büyük tehlikeler bulunduğuna dikkati çeken Ogan, Türkiye üzerine oynanan oyunlara karşı sadece Türk milliyetçilerinin değil herkesin uyanık olması gerektiğinin söyledi. 3 saat süren konferansın ardından MHP Kuşadası ilçe Başkanı Cemal Sarı'ya Kuşadası Türk Ocağı'nın geleneksel hizmet ödülü verildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kuşadası Türkiye Aydın Iğdır Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title