Haberler

Kuşadası'nda Araç Kafeteryaya Girdi

Abone Ol

Kuşadası’nda alkollü bir sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybedince kafeteryaya girdi.

Kuşadası'nda alkollü bir sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybedince kafeteryaya girdi. Kazada 2 kişi ağır yaralanarak, hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Güvercinada yolunda meydana gelen kazada, aşırı derecede alkollü olan NK746 EH plakalı yabancı bir aracın sürücü M. S. direksiyon hakimiyetini kaybedince önce bir araca çarpıyor, ardından kaldırıma çıkarak yolda yürüyen N.Y.ye de çarptıktan sonra bir ağaca vuruyor ve aynı hızla Liman Cafe'ye giriyor. Kafeterya'da masada oturanlardan Mutlu Özcan'nı da ezen araç güçlükle duruyor. Ağır yaralanan 2 kişi Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alınırken, alkollü olduğu belirlenen sürücü de gözaltına alındı. Kafeterya çalışanları ve yabancı plakalı araçta bulunanlar arasında yaşanan tartışma polisin araya girmesiyle önlenirken, Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kuşadası Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title