Haberler

Kuşadası'da İsrail saldırılarına tepki yürüyüşü düzenlendi

Güncelleme:
Abone Ol

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde İsrail'in Gazze'deki saldırılarına tepki göstermek ve Mavi Marmara şehitlerini anmak için sivil toplum kuruluşlarının öncülüğünde yürüyüş düzenlendi. Binlerce kişi Türk ve Filistin bayraklarıyla birlikte İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı'na kadar yürüdü ve sloganlar attı. Yürüyüşe katılanlar ayrıca Mavi Marmara saldırısında şehit olanların isimlerinin yer aldığı pankartlar taşıdı.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde İsrail'in Gazze'deki saldırılarına tepki göstermek ve Mavi Marmara şehitlerini anmak için sivil toplum kuruluşlarının öncülüğünde yürüyüş düzenlendi.

Kuşadası Filistin Platformu'nun düzenlediği yürüyüşte Kısmet Otel Kavşağı'nda toplanan binlerce kişi, sahil bandı üzerinden İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı'na kadar yürüdü. Ellerinde Türk ve Filistin bayrakları taşıyan vatandaşlar, 'Nehirden denize özgür Filistin', 'Mavi Marmara onurumuzdur', 'Katil İsrail, işbirlikçi Amerika', 'Filistin halkı yalnız değildir' sloganları attı. Korteje katılanlar, 31 Mayıs 2010'da İsrail'in Mavi Marmara gemisine uluslararası sularda yaptığı saldırıda şehit olanların isimlerinin yer aldığı pankartlar da taşıdı. İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı'na yapılan basın açıklamasının ardından kalabalık dağıldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Cem Filistin Kuşadası İsrail Yerel Aydın Gazze Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title