Haberler

Kuşadası Ticaret Odası'na Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Abone Ol

1 Mayıs'ta gerçekleşen Ticaret Odası seçimlerinde güven tazeleyerek 3.Dönem başkan olan Serdar Akdoğan ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

1 Mayıs'ta gerçekleşen Ticaret Odası seçimlerinde güven tazeleyerek 3. Dönem başkan olan Serdar Akdoğan ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. MHP İlçe Yönetimi, TÜMSİAD, Yapı Kredi Bankası Yöneticileri Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

MHP Kuşadası İlçe Başkanı Cemal Sarı, Yönetim Kurulu Üyeleri Nebi Kılıç, Süleyman Ceyhan, Mehmet Uçak, Nurhan Arslan, Olcay Kara ve Kamil Kaymaz'ın gerçekleştirdiği ziyarette, başkan Sarı yeni yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

TÜMSİAD Kuşadası Temsilcisi Mehmet Aksel ve Genel Sekreteri Hakan Demir'de Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve Meclis Başkanı Mahmut Öztaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Ticaret Odası ile TÜMSİAD arasında oluşacak karşılıklı işbirliği ile Kuşadası'nın devlet desteklerinden nasıl daha fazla faydalanabileceği gündeme geldi ve Kuşadası'na kaynak girişi oluşturulması konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

YENİ DÖNEMDE YAPI KREDİ BANKASI TİCARET ODASI ÜYELERİNİN YANINDA

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan Yapı Kredi Bankası Bölge yöneticilerini makamında kabul etti. Yeni Meclis döneminde Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş ve Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine başarılar dileyen Yapı Kredi Bankası Genel Müdürlük Parekende Bankacılık Satış Direktörü Tanju Mumcu, Parekende Bankacılık Ege Bölge Müdürü Ateş Aydemir, Parekende Bankacılık Ege Bölge Saha Müdürü Gürhan Özüdoğru ve Yapı Kredi Bankası Kuşadası Şube Müdürü Kıvanç Şeref Sağat, bu dönemde de Yapı Kredi Bankası'nın Ticaret Odası üyelerinin yanında olacağını ve Kuşadası'nda tüccarın banka işlerinde gerekli kolaylıkları sağlayacaklarını söyleyerek yeni yönetimi kutladılar. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yapı Kredi Bankası Serdar Akdoğan 1 Mayıs Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title