Haberler

Kütahya'da Siyaset...

Abone Ol

AK Parti Kütahya İl Başkanlığı Tarafından Organize Edilen 'Köy Muhtarları İstişare Toplantısı', 32 Köy Muhtarının Katılımı ile Çöğürler Köyü'nde Gerçekleştirildi. AK Parti Kütahya Milletvekili Alaettin Güven, AK Parti İl Başkanı Şükrü Nazlı, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Savurgan ve İl Genel Meclisi Başkanı Kamil Saraçoğlu'nun Katıldığı Toplantıda, Köy Muhtarları Tek Tek Söz Alarak İsteklerini D...

AK Parti Kütahya İl Başkanlığı tarafından organize edilen 'köy muhtarları istişare toplantısı', 32 köy muhtarının katılımı ile Çöğürler Köyü'nde gerçekleştirildi. AK Parti Kütahya Milletvekili Alaettin Güven, AK Parti İl Başkanı Şükrü Nazlı, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Savurgan ve İl Genel Meclisi Başkanı Kamil Saraçoğlu'nun katıldığı toplantıda, köy muhtarları tek tek söz alarak isteklerini dile getirdiler.

Çöğürler Köyü muhtarı Mesut Cin'in ev sahipliğindeki toplantıda muhtarlar, AK Parti hükümetinin köylere yaptığı hizmetlerden dolayı minnettar olduklarını dile getirdiler. İlköğretim okullarında 7 sınıftan itibaren çiftçilikle ilgili derslere de yer verilmesini isteyen muhtarlar, köylerde süt birliğinin kurulması için Milletvekili Güven ve AK Partili yöneticilerden yardım talebinde bulundu. AK Parti Kütahya İl Başkanı Şükrü Nazlı, "Bizim dönemimizde Cumhuriyet tarihimizin en önemli projesi KÖYDES hayata geçti. Yol, içme suyu, kanalizasyon ve parke taşı çalışmaları ile köylerimiz yeniden hayat buldu. Sadece 2006 yılında ayrılan 19 milyon YTL ödenekle 450 kilometre asfalt yol, 332 kilometre stabilize yol bakım ve onarımı, 270 köyümüze kanalizasyon yapıldı. 100'den fazla köyümüze kilit parke taşı döşendi. İnşallah, 2007 yılında da ilimize ayrılan 17 milyon YTL ödenekle köylerimizin yarım kalan, bitirilemeyen içme suyu yol bakım ve onarımları ile kanalizasyon çalışmaları bitirilecek. Başbakanımız ifadesiyle, 'yolsuz ve susuz köyümüz kalmayacak" dedi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Alaettin Güven de, "Milletimizden aldığımız güç ve destekle çalışma aşkımız, hizmet etme şevkimiz her geçen gün artıyor. 4,5 yılına giren bir hükümetin halk desteğini kaybetmemesi, beş yıldır iktidarda olan bir partinin erimemesi Türkiye'nin alışık olduğu bir durum değildir. AK Parti, tüm vatandaşlarımızı kucaklayan, herkesin ve her kesimin meselelerine hassasiyet gösteren, insanı ve hizmeti siyasetin merkezine yerleştiren bir iktidar olarak söylem ve temsil krizine düşmemiştir" diye konuştu.

(EFE-MŞ)

24.04.2007 11:41 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title