Haberler

Kütahya'ya 30 Yeni Girişimci Adayı Daha

Güncelleme:
Abone Ol

Kütahya'da eğitimden geçirilen 30 girişimci adayına sertifikaları düzenlenen bir törenle takdim edildi.

Kütahya'da eğitimden geçirilen 30 girişimci adayına sertifikaları düzenlenen bir törenle takdim edildi.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Bağırgan, yaptığı açıklamada, bir süre önce, kendi işini kurmak isteyen girişimcilere destek olmak amacıyla Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ile KOSGEB arasında 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi' protokolü imzalandığını anımsattı.

Bağırgan, imzalanan bu protokol kapsamında; 2-18 Kasım 2013 tarihlerinde, 30 katılımcının ile 70 saat süre girişimcilik eğitiminden geçirildiğini kaydetti.

Bağırgan, "Eğitmen Yrd.Doç.Dr.Aydın Kayabaşı tarafından verilen girişimcilik eğitiminde; girişimcilik özellikleri, iş fikri geliştirme, pazarlama, üretim, yönetim ve finans planı, iş planı hazırlanması ve sunulması ile örnek uygulamalar konularında kendi işini kurmak isteyen girişimcilere bilgiler verildi" dedi.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini tamamlayan ve katılım belgesi almaya hak kazanan girişimci adaylarının belgeleri, KUTSO'da düzenlenen törenle, KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Bağırgan ve Yönetim Kurulu üyeleri Fatih Alkış, Ali Kongu ve Enver Özer tarafından takdim edildi.

Girişimci adayları, Girişimcilik Belgesi ile, kuracakları işyerleri için, KOSGEB'in Yeni Girişimci Desteği'ne başvurabilecek ve bu destek kapsamında, 30 bin TL'den 70 bin TL'ye kadar destekten yararlanabilecekler. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title