Haberler

Lapseki'den Kısa Kısa

Abone Ol

Lapseki Faik Güngör Anaokulu'nda okul öncesi eğitimi yıl sonu şenlikleri kapsamında kukla gösterisi düzenlendi.

Lapseki Faik Güngör Anaokulu'nda okul öncesi eğitimi yıl sonu şenlikleri kapsamında kukla gösterisi düzenlendi.

Okulun toplantı salonundaki gösteri öğrenciler tarafından beğeniyle izlendi.

Plevne Anasınıfı, İsmail Baykut ilkokulu Anasınıfı ve Yeniceköy ilkokulu Anasınıfı öğrencilerinin de izlediği gösteride "temizlik ve mikroplar" adlı gösteride eğitici bilgiler verildi.

-Öğrencilere sınav konferansı-

Lapseki Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü'nün "Okuyorum öyleyse varım" adlı projesi kapsamında öğrencilere sınav konferansı verildi.

Bir otelde gerçekleştirilen konferansta konuşan kişisel gelişim uzmanı Sıtkı Aslanhan, 8 ve 11. sınıf öğrencilerine, hedefli ve özgüvenli olmak konularında örnekler sundu.

Aslanhan, günümüz gençliğinin gücünün kimseden aşağı kalmadığını, ancak kendilerindeki değeri fark etmediklerini dile getirdi.

-Bilgilendirme toplantısında üretici tepkisi-

Çanakkale, Biga ve Lapseki sınırları içerisinde TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan 62 kilometre uzunluğundaki enerji iletim hattı projesi ile ilgili olarak düzenlenen toplantıya katılan üreticiler duruma tepki gösterdi.

Bir gurup meyve üreticisi geçiş hattındaki enerji direklerinin yerlerin değiştirilmesi hakkında tepkilerini dile getirip imza topladı. - ÇANAKKALE

Kaynak: AA / Yerel

Sıtkı Aslanhan Faik Güngör Yeniceköy Lapseki Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title