Haberler

Lice'de Terör Örgütü Üyesinin Heykelinin Dikilmesi

Abone Ol

Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanı Mehmet Doğan: "Diyarbakır topraklarında bir anıt dikilecekse o da Uzun Hasan'ın olmalıdır"

Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanı Mehmet Doğan, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK üyesi Mahsum Korkmaz'ın heykelinin dikilmesine ilişkin," Uzun Hasan'ın diyarı Diyarbakır'da yaşanan bu kepazeliğe yetkililer bir an önce müdahale etmeli ve heykel yıkılmalıdır. Diyarbakır topraklarında bir anıt dikilecekse o da Uzun Hasan'ın olmalıdır" dedi.

Doğan, il binası önünde yapılan basın açıklamasında, Lice'de 2 ay önce Türk bayrağının indirildiğini anımsattı. Bu olayın yankıları sürerken terör örgütü üyesinin heykelinin dikildiğini belirten Doğan,"Uzun Hasan'ın diyarı Diyarbakır'da yaşanan bu kepazeliğe yetkililer bir an önce müdahale etmeli ve heykel yıkılmalıdır. Diyarbakır topraklarında bir anıt dikilecekse o da Uzun Hasan'ın olmalıdır. Yaşanan bu rezilliği hiçbir vatandaşımızın sindiremeyeceğine inanıyoruz." dedi.

Doğan, "Ülkemizin yarınları için kaybedecek bir saniyemizin dahi olmadığını düşünüyor; milli, müreffeh ve büyük Türkiye'yi yeniden inşa etmek adına herkesi kutlu sancağımız altında toplanmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığı

Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Mesut Kaplan da Lice ilçesinde terör örgütü PKK üyesi Mahsum Korkmaz'ın heykelinin dikilmesine tepki gösterdi.

Kaplan, il binası önünde gerçekleştirdiği açıklamada, heykelin bir an önce yıkılması gerektiğini dile getirdi. - Gaziantep

Kaynak: AA / Yerel

Diyarbakır Uzun Hasan Gaziantep Lice Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title