Haberler

Buca Anadolu Lisesi İstanbul'da Üniversite Turunda

Güncelleme:
Abone Ol

Buca Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencileri, Üniversite Tanıtımı ve Kültür Gezileri kapsamında İstanbul'da bulunan üniversiteleri ziyaret etti.

Buca Anadolu Lisesi 11.sınıf öğrencileri, "Üniversite Tanıtımı ve Kültür Gezileri" kapsamında İstanbul'da bulunan üniversiteleri ziyaret ederek üniversiteler hakkında bilgi aldı.

İstanbul'daki üniversitelere düzenlenen üç günlük "Üniversite Tanıtımı ve Kültür Gezileri" kapsamında İstanbul Üniversitesi ve Boğaziçi Üniversitesi gibi bazı üniversiteleride ziyaret eden Buca Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencileri, Yere Batan Sarnıcı, Sultan Ahmet Camisi, Eyüp Sultan, Pierre Loti, Topkapı Sarayı ile Ayasofya Camii'ni de ziyaret etti. Miniatürk ziyaretinin ardından Boğaz turu yapan öğrenciler, hem İstanbul'u hem de İstanbul'daki üniversiteleri tanımış oldu

Buca Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mehmet Önal, öğretmenlerden Dilek Yıldırım, Melek Yıldız ve Selçuk Akıllı ve 43 öğrencinin katıldığı İstanbul turunda duygularını ifade eden okul müdür yardımcısı Mehmet Önal "Üniversite tanıtım ve kültür gezisinin çok verimli geçtiğini, gezinin öğrencilerin sınav öncesi motivasyonlarını olumlu yönde etkilediğini, İstanbul'un tarihi dokusunun öğrencileri derinden etkilediğini" belirtti. Geziye katkı sunan herkese teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Üniversitesi Eyüp Sultan Buca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title