Haberler

Liseli Kolejliler, Diksiyon ve Hitabet Sertifikası Aldı

Abone Ol

öğrenimlerine devam eden liseli öğrenciler, diksiyon ve hitabet kursundan sonra sertifika aldı.

öğrenimlerine devam eden liseli öğrenciler, diksiyon ve hitabet kursundan sonra sertifika aldı.

TED Malatya Koleji Lise Müdürü İsmail Özçelik, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Diksiyon bir hobi değil kişinin kendisini ifade edebilmesi için aslında bir ihtiyaçtır. Sanatlı bir konuşmanın inceliklerini öğrenen kolejlilerimiz belli başlı konular çeşitlilik gösterse de ana hatlarıyla program doğrultusunda öğrendiklerini hayatta kullanacaklar" dedi.

Özçelik, diksiyon ve hitabet eğitiminin amacını şöyle belirtti:

"Tek amacı kişilere doğru konuşmayı öğretmek olmayan programımız süresince kolejlilerimize diksiyon ve hitabet sanatının incelikleri öğretilmiştir. Sesini, vücut dilini doğru kullanmayı öğrenen bir birey hayatına iletişim kabiliyeti yüksek biri olarak devam eder. İletişim kabiliyetinin yanı sıra diksiyon ve hitabet programı ile; Birçok firmanın çalışanlarına diksiyon dersleri almayı zorunlu kıldığı bir zamanda, biz öğrencilerimize daha lise birinci sınıfta iken bu eğitimi vererek hayata bir adım önde başlamaları için fırsat vermiş olduğumuza inanıyoruz. İkinci dönem verilecek olan 'Girişimcilik' dersi ile öğrencilerimizin alacağı fırsatlar eğitimi devam edecektir."

9 Eylül 2013'te başlayan diksiyon ve hitabet eğitimini başarıyla tamamlayan liseli kolejlilere sertifikaları; İsmail Özçelik ve ders öğretmenleri Sibel Kömürcüler verdi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Özçelik Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title