Haberler

Lösemili Çocuklara Ziyaret

Abone Ol

Samsun Genç İş Adamları Derneği Başkanı Levent Özden, Kadın Komisyonu üyeleri Çiğdem Hançer, Neslihan Yavuz Apak ve Çiğdem Özçelik, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören lösemili çocuk hastalara sürpriz ziyaret...

Samsun Genç İş Adamları Derneği Başkanı Levent Özden, Kadın Komisyonu üyeleri Çiğdem Hançer, Neslihan Yavuz Apak ve Çiğdem Özçelik, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören lösemili çocuk hastalara sürpriz ziyaret yaptılar.

OMÜ Tıp Fakültesi Hematoloji Bilim Dalı ve LÖSAM Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak ve Hematoloji Onkoloji Öğretim Üyesi Doç. Dr. Canan Albayrak tarafından karşılanan ziyaretçiler, burada lösemi hastası çocuklarla bir araya geldiler. Çocuklara hediyeler veren ve onlarla yakından ilgilenen Başkan Özden ve Kadın Komisyonu üyeleri, hem hastalar hem de LÖSAM'ın faaliyetleri konusunda Prof. Dr. Davut Albayrak'tan bilgi aldılar.

Albayrak, "Başta Samsun İş Adamları Derneği Başkanı Levent Özden olmak üzere, kadın komisyonu üyelerinin derneğimize vermiş oldukları katkılardan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Levent Özden de, "İmkanlarımız dahilinde hasta çocuklarımızın ve LÖSAM Derneği'nin her zaman destekçisi olacağımızın bilinmesini isteriz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından LÖSAM Yönetim Kurulu Üyesi Sema Danışmaz ve eğitmen Kübra Kumbasar tarafından çocuklara hediyeleri takdim edildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Davut Albayrak Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title