Haberler

Maceracı Gönülleri Fethetti

Abone Ol

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesine gelen Maceracı programının sunucusu Murat Yeni, yeni albümünden okuduğu eserlerle büyük beğeni topladı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesine gelen Maceracı programının sunucusu Murat Yeni, yeni albümünden okuduğu eserlerle büyük beğeni topladı.

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen programa Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Habip Bilgin ile Gökhan İnce, Çerkezköy İlçe Milli eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Demirbağ, PTT Çerkezköy Şube Müdürü Ali Arslan, Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Yalçın Memiş, AK Parti il Genel Meclis Üyesi Hasan Karaca, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, AK Partili belediye meclis üyeleri, ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Asbaş, ÇESİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, ÇESİAD Genel Sekreteri Engin Parlak, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı ve Türk İş Tekirdağ İl Temsilcisi Murat Koçak, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ile çok sayıda Çerkezköylü izledi.

Program öncesi Pera Villa Pastaneleri tarafından izleyicilere Osmanlı şerbeti ikram edildi. Toplam 4 perdeden oluşan gösteri ilk olarak talk show ile başlarken Maceracı programı ile ilgili anılarını anlatan Murat Yeni, esprileriyle izleyenleri güldürdü.

Sonrasında Çanakkale konulu söyleşisine geçen Yeni, "Çanakkale, bir iman, temizlik ve saflık sembolüdür.

Bizi de bir arada tutan bu unsurlardır." Dedi. Yeni, albümünde yer alan Çanakkale şiir dinletisini de katılımcılara sundu. Katılımcılar tarafından ayakta alkışlanan Murat Yeni sonrasında Kutlu Doğum haftası ile ilgili konuştu.

Kutlu doğum haftası ile ilgili olarak ise bir şiir dinletisi sunan Yeni çıkan albümünden parçaları da paylaştı. Manevi yönünün nasıl geliştiği ile ilgili bilgiler de veren Yeni, "yaptığım programlarda karşıma çıkan 3 olay benim bu güne kadar bu huzurlu dünyaya neden girmediğimi sorgulamama yol açtı." Dedi. Diyarbakırlı görme engelli bir kadının Kur'an aşkı, ilkokul çağındaki bir çocuğun fakirlere kıyafet toplarken onları anlatan gözyaşları ve engelli bir çocuğun fakir öğrenciler için topladığı yardım paralarının kendisini çok etkilediğini belirten Yeni bu videoları da izleyicilerle paylaştı.

Son olarak yazmış olduğu ' İbret' kitabını imzalayan Yeni seyircilerle çekilen fotoğrafların ardından Çerkezköy'den ayrıldı.

08.04.2013 09: 40: 25

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Ali Ertem Çerkezköy Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title