Haberler

Maçın Ardından

Abone Ol

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Çapa: "Bugün önemli olan galip gelip, bir üst tura yükselmekti" Edirnespor Gençlik Teknik Direktörü Saygılı: "Maçın başında çok erken iki gol yememiz demoralize olmamıza neden oldu"

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda 2-0 kazandıkları Edirnespor Gençlik maçına ilişkin, "Bugün önemli olan galip gelip, bir üst tura yükselmekti" dedi.

Fuat Çapa, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kupada bir üst tura yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Oyuncularını galibiyetten dolayı kutlayan Çapa, "Maçın başında iki gol bularak, iyi bir başlangıç yaptık. 2-0'dan sonra da oyuncularım topun bizde daha fazla kalması için çalıştı. Bugün önemli olan galip gelip, bir üst tura yükselmekti. Bundan sonraki süreçte de yine bu arkadaşlarla devam edeceğiz. Bizim öncelikli hedefimiz Spor Toto Süper Lig'de iyi işler yapmak. Kupada da bu arkadaşlarla gidebildiğimiz yere kadar gitmeye çalışacağız" diye konuştu.

Edirnespor Gençlik cephesi

Edirnespor Gençlik Teknik Direktörü Kaya Tevfik Saygılı ise yedikleri basit goller sonucunda mağlup olduklarını belirtti.

Kayseri Erciyesspor'a üst turlarda başarı dileğinde bulunan Saygılı, şunları kaydetti:

"Bizim için zor bir maçtı. Spor Toto Süper Lig'den bir ekiple oynadık. Takım gibi sahada kalabilmek önemliydi. O hedefle gelmiştik. Maçın başında çok erken iki gol yememiz, demoralize olmamıza neden oldu. Gollerden sonra toparlanarak, güvenli oynamaya başladık. İkinci devre bizim için daha iyiydi. İyi futbol oynamaya çalışan bir takım vardı. Futbolcularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum." - Kayseri

Kaynak: AA / Yerel

Kayseri Erciyesspor Tevfik Saygılı Edirnespor Fuat Çapa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title