Haberler

Mahallelinin Baz İstasyonu İsyanı

Abone Ol

Antalya'da Arapsuyu Mahallesi'nde bir binanın çatısına kurulan son baz istasyonu, mahallelinin tepkisine yol açtı.

Antalya'da Arapsuyu Mahallesi'nde bir binanın çatısına kurulan son baz istasyonu, mahallelinin tepkisine yol açtı. Vatandaşın tepkisini çekmemek için günısı kamuflajında kurulan baz istasyonunun kaldırılması için mahalleli mahkemeye gitmeye hazırlanıyor. Arapsuyu Mahallesi'nde oturan Türkiye Talasemi Federasyonu Genel Başkanı Prof. Dr. Duran Canatan, kurulmak istenen baz istasyonunun özellikle çocukların sağlığını kötü yönde etkileyeceğini söyledi.

Prof. Dr. Canatan, "Ben bir mahalleli, aynı zamanda bilim adamı olarak konuşuyorum. Biz cep telefonlarımızı bile mecbur olmadığımız zamanlarda kapatmaya çalışırken burnumuzun dibine, kötü radyasyon yayan bir cihaz kuruluyor. Mahalleli olarak bunu istemiyoruz. Kaldırılması için de hukuki tüm haklarımızı kullanacağız" diye konuştu.

Arapsuyu Mahallesi Mutarlığı azası Fikret Aydın ise baz istasyonunun önce mezarlığa dikildiğini, mahallelinin imzası ile bunun kaldırıldığını söyleyerek, "Bu binada bir işyeri var. GSM şirketi yetkilileri bu işyerinin sahibi ile anlaşmış. Elimiz kolumuz bağlı sanıyorlar. Biz imza toplayarak bunu da indireceğiz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title