Haberler

Mahmutlar Beldesi Güvenlik Kameraları ile Gözetlenecek

Abone Ol

Alanya'nın Ardından Mahmutlar Beldesi de, Asayiş Olaylarını En Aza İndirmek Amacıyla Güvenlik Kameraları ile Gözetim Altında Tutulacak.

Alanya'nın ardından Mahmutlar Beldesi de, asayiş olaylarını en aza indirmek amacıyla güvenlik kameraları ile gözetim altında tutulacak.

Mahmutlar Belediye Başkanı Alaattin Çakır, beldenin güvenilir ve yaşanabilir bir yer olması için kent güvenli kamera sistemini kuracaklarını açıkladı.

Mahmutlar Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Alaattin Çakır başkanlığında toplandı. Önümüzdeki dönemde hayata geçirecekleri projeleri meclis üyeleriyle paylaşan Başkan Çakır, beldenin muhtelif yerlerine kuracakları kent güvenlik kameraları sayesinde, Mahmutlar'ı gözetim altında tutacaklarını anlattı. Çakır, meclis üyelerinden bu konuda destek istedi.

Mahmutlar'ın güvenilir ve yaşanabilir bir belde olması için sadece yatırımların yeterli olmadığını ifade eden Çakır, beldeye giren ve çıkan olumsuz tavırlı kişilere dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı. Suç işlemeye meyilli kişilerin kontrol edilerek suç işlemesine olanak verilmemesini isteyen Çakır, bu konuda güvenlik kameralarının çok büyük fayda sağlayacağını belirterek, buna Alanya Belediyesi'nin yaklaşık 3 yıl önce kurduğu kamera sistemini örnek gösterdi.

(RY-ŞT-AT-Y)

05.12.2007 17:10 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title