Haberler

Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur Açıklaması

Abone Ol

Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, memleketi Simav’da Belediye ile Kütahya Gazeteciler Cemiyeti'nin ortaklaşa düzenlediği Mesleki Eğitim Toplantısının onur konuğu oldu,Mahalli gazetelerin kendisini daha çok ilgilendirdiğini ifade eden Cantimur, günümüzde artık her camianın ve her siyasi görüşün bir gazetesi olduğu için okumak için daha çok mahalli gazeteleri tercih ettiğini söyledi.

Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, memleketi Simav'da Belediye ile Kütahya Gazeteciler Cemiyeti'nin ortaklaşa düzenlediği Mesleki Eğitim Toplantısının onur konuğu oldu,

Mahalli gazetelerin kendisini daha çok ilgilendirdiğini ifade eden Cantimur, günümüzde artık her camianın ve her siyasi görüşün bir gazetesi olduğu için okumak için daha çok mahalli gazeteleri tercih ettiğini söyledi.

Mahalli gazetelerin tarafsız gazetecilik adına ülke genelinde çok büyük bir boşluğu doldurduğuna vurgu yapan Cantimur, "Ulusal haberleri televizyonlardan anından öğrenme şansımız oluyor. Ancak memleketimizde ne olmuş, ne bitmiş bunları mahalli basınımızdan öğreniyoruz. Ben ülke genelinde çıkan tüm gazeteleri alıyorum, ancak okumak için vaktimin çoğunu mahalli gazetelere ayırıyorum" dedi.

Cantimur ayrıca mahalli gazeteleri kendisine ücretsiz gönderen yerel basına da teşekkürlerini sundu. Bu arada toplantıya başkanlık eden Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunnçoğlu espiri yaparak, "Sayın bakan Yardımcım. Parasını verseniz iyi olur. Çünkü yerel basının maddi durumu iyi değil" dedi.

Cemiyet Başkanı İhsan Tunçoğlu Simav'daki toplantının onur konuğu Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur'a kendisinin yazdığı "Dünyada İlkler ve Sırlar Kenti Kütahya" isimli kitabını hediye ederken, Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan'a Cemiyetin amblemli bir çini tabağını takdim etti. (MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Abdullah Erdem Cantimur Kütahya Simav Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title