Haberler

Malkara'da 14 Kasım Satranç Turnuvası Düzenlendi

Abone Ol

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinden düşman işgalinden kurtuluşunun 93’üncü yıl dönümü kutlamaları dolayısıyla satranç turnuvası düzenlendi.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinden düşman işgalinden kurtuluşunun 93'üncü yıl dönümü kutlamaları dolayısıyla satranç turnuvası düzenlendi.

Kurtuluş yılı kutlamaları kapsamında çocukların ve gençlerin etkin bir şekilde katılmalarını sağlamak ve satranç sporuna teşvik etmek amacıyla, Satranç İlçe Temsilciliği tarafından 'Malkara Kurtuluş Satranç Turnuvası' düzenlendi. 7 - 8 Kasım tarihlerinde Kültür Sarayı Salonunda oynanan müsabakalar ile tamamlanan ve 2 kategoride yapılan turnuvaya küçüklerde 32 sporcu, miniklerde 18 yarışmacı olmak üzere toplam 50 kişi katıldı.

Satranç Malkara İlçe Temsilcisi Fahri Çelik, satranç camiası adına Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkür etti. Madalya ve ödüllerin Ulaş Yurdakul tarafından 14 Kasım Kurtuluş Bayramı töreninde verileceği belirtildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ulaş Yurdakul Tekirdağ Malkara Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title