Haberler

Manavgatsporlu Üç Futbolcu 3. Lig Karmasında Mücadele Edecek

Abone Ol

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, genç milli takımlarda görev yapan teknik direktör ve antrenörlerin sezon başından bu yana düzenli takipleri sonucu oluşturulan oyuncu havuzundan seçilen 50 futbolcunun katıldığı kampa Manavgatspor’dan Baran Yardımcı, Enes Şimşek ve Şerif Doğan’da çağrıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, genç milli takımlarda görev yapan teknik direktör ve antrenörlerin sezon başından bu yana düzenli takipleri sonucu oluşturulan oyuncu havuzundan seçilen 50 futbolcunun katıldığı kampa Manavgatspor'dan Baran Yardımcı, Enes Şimşek ve Şerif Doğan'da çağrıldı.

Manavgatspor Sportif Direktörü Kamil Atalay, Manavgatspor'dan 3 futbolcunun 3. Lig karmasına çağrılmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Baran, Enes ve Şerif bu karmaya çağrıldı. Ancak Şerif sakatlandığı için katılamadı. Enes ve Baran, 3. Lig karmasına katıldılar. Bunun için mutluyuz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enes Şimşek Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title