Haberler

Hal esnafı düşük fiyat verince 20 ton kavunu vatandaşa ücretsiz dağıttı

Güncelleme:
Abone Ol

Manisa'dan Antalya'ya gelen Önder Yakıcı, 20 ton kavunu vatandaşa ücretsiz dağıttı. Antalya Hali'nde herkesin düşük fiyat verdiğini belirten Yakıcı, "Hesap yaptım, maliyeti bile karşılamayınca vatandaşlar bedavaya yesin dedik" ifadelerini kullandı.

Manisa'dan yüklediği bir tır dolusu kavunu satmak için Antalya'ya gelen Önder Yakıcı, rakam düşük kalınca ürünü vatandaşa bedavaya dağıttı.

Kavun dolu tırı Muratpaşa ilçesindeki Yeşildere Mahallesi'nde bulunan Aşık Veysel Caddesi'ne park edip kavunları vatandaşa dağıtmaya başladı. Haberi duyan vatandaşlar, tırın etrafında hızla toplandı ve yarım saat gibi kısa bir sürede kavunlar tükendi.

Ücretsiz kavun dağıtıldığı haberini alıp gelen vatandaşlardan bazıları araçlarının bagajlarını doldururken, kimileri kavunları motosikletlerine yükledi. Bazıları ise elleriyle üçer beşer kavun taşıdı. Vatandaşlar bedava ikramdan faydalanmak için büyük bir çaba gösterdi.

Hal esnafı düşük fiyat verince 20 ton kavunu vatandaşa ücretsiz dağıttı

"MALİYETİ BİLE KARŞILAMADI, VATANDAŞLAR BEDAVAYA YESİN DEDİK"

Önder Yakıcı getirdiği kavunlara Antalya Hali'nde herkesin düşük fiyat verdiğini belirterek, "Hesap yaptım, maliyeti bile karşılamayınca, vatandaşlar bedavaya yesin dedik. Tır ağzına kadar kavun dolu, burada 20 ton kavun var. Şu ana kadar 10 tonu tükendi, kalan 10 ton da birazdan biter. Para etmeyince bari insanlar götürüp yesinler diye bedava dağıtıyorum" dedi.

Vatandaşlardan Ali Rıza Dikmen ise Yakıcı'nın bu cömert davranışını takdir ettiğini belirterek, "Kardeşimiz, para etmese bile kavunları halka bedava dağıtıyor. Bazı insanlar para etmeyen ürünleri döküyor, bu yazık ve günahtır. Onlar da dökmesinler, halka ücretsiz dağıtsınlar, hem de sevap kazanırlar. Bu kavunları burada dağıtandan Allah razı olsun" dedi.

Hal esnafı düşük fiyat verince 20 ton kavunu vatandaşa ücretsiz dağıttı

Hal esnafı düşük fiyat verince 20 ton kavunu vatandaşa ücretsiz dağıttı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

antalya Ekonomi Güncel Manisa Yerel Yerel Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (42)

Marko Apostolidis:

bedava mezar bulsa içine girecek. insan olan insan bedava diyen çiftçiye biraz para verir.

Yanıtla20472
Güven önemlş:

hal esnafını Allah doyursun

054
Hakan Celik:

aynen hiç olmassa 10-20 tl adet başına öde

049
Zübeyir Kıvrak:

YAHU ÇİFTÇİ BİRLİKLERİ BİR ARAYA GELİP ŞU HÂLLERE RAKİP BİR KOOPERATİF KURSALAR HÂLCİLİK NASIL YAPILIR BU FIRSATÇILARI TERS KÖŞE YAPAMAZLARMI ???

Yanıtla1421
bekir yapici:

yapmazlar kardesim cünki bizde bilgi bilinc eksikligi particilik kiskanclik var yani birlik beraberlik yok benim köyüm Türkiyenin sayili büyük dometes üreticisidir sebze falanda üretilir her yil 2-3 kisi olan ayni komisyoncular gelir tabi domates ve sebzeye aralarinda anlastiklari fiyati verirler kendileri hale götürse yine degisen bir sey olmayacagini bilen üreticide mecburen ürününü verir ikdidar ne hal yasasini cikariyor nede araci kurumlara care üretiyor olan yine halka oluyor.

032
D:

Mantıklı

010
Anty-Partizan:

Siyasiler Engel Olursa ?

19
Mustafa Çarboğa:

Allah bu adamın ve bu adam gibi düşünen lerin tuttuklarını altın etsin en azından çöpe atmadilar tarlada çürümeye bırakmadılar ????????????

Yanıtla7212
Ufuktaki Umut:

Allah'a iman dilde kalinca, herkesin basina polis de dikseniz toplum duzelmez

Yanıtla7164
Vicdan:

Senin şu güzel yorumuna bile 6 negatif verenler varken evet, düzelmez.

00
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title